На Одещині чоловік виготовляв дитячий порноконтент: знайомився у соцмережі з дівчатами, використовуючи фото власного сина, та вчиняв розпусні дії сексуального характеру

0 коментарів 21627 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


За рішенням суду жителя Одеси було визнано винним у виготовленні та зберіганні дитячої порнографії та примушуванні неповнолітніх до участі у її створенні. За це збоченця чекає вісім років ув’язнення. Про це, із посиланням на обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Зловмисник реєструвався у соціальних мережах під псевдонімом, використовуючи фото свого сина, та з такого фейкового акаунту знайомився з неповнолітніми дівчатами. Чоловік вчиняв стосовно них розпусні дії сексуального характеру у вигляді інтелектуального розбещення. Втершись у довіру до нових «знайомих», він імітував стосунки з ними та пропонував обмінятися фотографіями та відео порнографічного характеру.

Коли дівчата погоджувались на непристойну пропозицію, фігурант вдавався до шантажу, мовляв розповсюдить їх оголені зображення та відео. Метою було повторне отримання контенту з дитячою порнографією. Отриману у такий спосіб порнопродукцію, чоловік зберігав на власних гаджетах ─ мобільному телефоні та ноутбуку.

«Жертвами» засудженого стали вісім дівчат віком від 10 до 15 років.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x