Відома на Одещині 35 бригада морпіхів застерігає населення від шахраїв: подробиці

0 коментарів 22545 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


35 окрема бригада морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Остроградського, воїни якої від самого початку повномасштабного вторгнення перебувають на найгарячіших ділянках фронту, повідомила про те, що її іменем почали прикриватись різноманітні шахраї, які займаються збором коштів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку бригади.  


Як зазначено у зверненні до читачів, нещодавно в мережі фейсбук з’явилась публікація щодо збору грошей на автомобіль для потреб 35-ої бригади морської піхоти. В тексті зі збору коштів говорилось про те, що машина необхідна для військових ДШБ (десантно-штурмовий батальйон).

Увага! Шахраї! Повідомляємо, що подібний підрозділ у військовій частині відсутній. Ми спробували зв’язатися із автором публікації, але він заблокував нашу сторінку. Враховуючи подібні дії збирачів коштів, просимо Вас не надсилати гроші на рахунки, зазначені в публікації. Велика ймовірність, що це шахраї! Давайте не дозволимо пройдисвітам себе надурити“, – йдеться у зверненні воїнів 35 бригади.

Окремо додамо, що посилання на сам збір коштів вже недійсне – ймовірно, шахраї вже заблокували сторінку з реквізитами для переказу грошей. Однак скільки людей встигло відгукнутись на заклик, і яку суму зловмисники встигли отримати від небайдужих українців – наразі достоменно не відомо.

В свою чергу нагадаємо: щоб не стати жертвою шахраїв і в той же час донатити на потреби українських військових, гроші потрібно перераховувати тільки на рахунки офіційних фондів. Рахунки вказані на сайтах Національного банку України. Або через додаток “Дія”, де зареєстровано дуже багато українців. Винятки є, коли до вас з проханням допомогти фінансово звертаються люди, яких ви знаєте особисто.

Відома на Одещині 35 бригада морпіхів застерігає населення від шахраїв: подробиці
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x