Україні вдалось повернути додому тіла ще кількох десятків полеглих захисників

0 коментарів 20925 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 4 серпня, відбулася репатріація тіл загиблих українських військовослужбовців із тимчасово окупованих територій України (ТОТ). В рідній землі спочинуть майже п’ять десятків українських воїнів. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Мінінтеграції.


44 оборонці мужньо захищали рідну країну та її мешканців, прагнучи вичистити українську землю від російських окупантів, і віддали за свободу України найцінніше, що мали, – своє життя. Тепер українські захисники стали небесними воїнами… А їх тіла після ідентифікації будуть передані близьким та рідним для гідного поховання.

Зазначимо, що передача тіл загиблих військових здійснюється відповідно до норм Женевських конвенцій, а репатріація із ТОТ відбулася за сприяння Мінреінтеграції, Уповноваженого зі зниклих безвісти у співпраці з Об’єднаним центром при СБУ, ЦВС ЗСУ, іншими силовими структурами, відомствами та міжнародними організаціями.

Нагадаємо, працює гаряча лінія Уповноваженого зі зниклих безвісти: 0 800 339 247. У вихідні повідомлення приймаються у Viber і Telegram за номером: (095) 896-04-21.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x