У громаді Білгород-Дністровського району чоловік ледь не вбив сусідку в її власному домі, намагаючись приховати інший злочин

0 коментарів 52677 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, 30 серпня, в одному із сіл Старокозацької громади чоловік у стані алкогольного сп’яніння вночі вдерся до будинку своєї сусідки та з особливою жорстокістю вчинив над нею насильницькі дії. Про це, із посиланням на власні джерела, повідомляє «Бессарабія INFORM».


37-річний зловмисник потрапив до оселі потерпілої через відчинені двері. Зі злістю він облаяв жінку нецензурними словами, вдарив по обличчю та вчинив дії сексуального характеру.

Потім, аби приховати наругу над 54-річною сусідкою, чоловік зв’язав їй руки, повалив на підлогу та закидав ковдрою й іншими речами, після чого підпалив їх.

Далі зловмисник привласнив телефон і знайдені гроші потерпілої та, сподіваючись на те, що довів свій злочин до кінця, покинув будівлю. Проте жінка залишилась живою і, завдяки іншим сусідам, їй вдалося викликати поліцію та «швидку».

Правоохоронці вилучили з місця події ватну ковдру та речі зі слідами кіптяви, недопалки цигарок, зібрали інші необхідні речові докази. Зловмисника затримали, та наразі вирішується питання щодо застосування до нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x