На Вилківську міськраду подано до суду більше трьох десятків позовів: подробиці

0 коментарів 30537 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вилківська міськрада потрапила під пильний погляд Одеської прокуратури, в результаті чого до суду було подано 38 позовів про незаконні дії міськради. Окрім того, прокуратурою також вже порушено кілька кримінальних справ за незаконне захоплення території Дунайського заповідника та Ізмаїльського лісгоспу. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Київський еколого-культурний центр.

Скарги від Центру до Спеціалізованої екологічної прокуратури Офісу Генерального прокурора України на незаконні дії Вилківської міськради були направлені ще у червні. Лише нещодавно була отримана відповідь з Одеської обласної прокуратури, в якій говорилося наступне: за вказаними Центром фактами прокуратурою було подано 38 позовів до суду на незаконні дії Вилківської міської ради. З них вже 9 задоволено судом.

Крім цього прокуратура порушила кримінальну справу проти колишнього голови Кілійської районної державної адміністрації В.Семенюка по ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Окрім цього, за цією ж статтею зараз прокуратура розслідує зловживання посадовими особами Вилківської міської ради, які незаконно передавали у приватну власність територію Дунайського заповідника.

І наостанок – готується до суду ще один позов на незаконні дії Вилківської міської ради, внаслідок яких у Дунайського заповідника та Ізмаїльського лісгоспу було вилучено 15 га.

 На Вилківську міськраду подано до суду більше трьох десятків позовів: подробиці
На Вилківську міськраду подано до суду більше трьох десятків позовів: подробиці
guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x