Ексголова Білгород-Дністровської ради на судовому колі: Григорія Мельниченка судитимуть за викрадення швидкісного катера держекоінспекції

1 коментар 96012 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Прокурори Київської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно ексголови Білгород-Дністровської районної ради Григорія Мельниченка. Обвинувачення стосується незаконного заволодіння швидкісним катером “TUNA” 865 Cabin Державної екологічної інспекції Південно-Західного округу, вартість якого оцінюється у 2 мільйони 690 тисяч гривень. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на Одеську обласну прокуратуру.


Слідство переконливо доводить, що ексголова, використовуючи вигадані приводи про ворожі обстріли та захист державного майна, заволодів цим катером інспекції. Це відбувалося через введення в оману осіб, чиє майно знаходилося в яхт-клубі “Совіньйон” в Одесі, та подання неправдивих відомостей у документах.

Після заволодіння катером обвинувачений перевіз його до призначеного “безпечного” місця на територію заводу у м. Біляївка та користувався ним за власним розсудом.

У рамках кримінального провадження з метою відшкодування завданих збитків вже був поданий цивільний позов.

Зазначимо, що у вересні суд зменшив розмір застави колишньому голові Білгород-Дністровської райради Григорію Мельниченку з 5 мільйонів гривень до 800 тисяч гривень. При цьому велику частину суми, а саме 4 мільйони 200 тисяч гривень, повернуть колишньому голові Білгород-Дністровської райради. Рішення такого плану було прийнято після того, як Мельниченко вийшов на волю. Також суд скасував рішення про усунення його від роботи, визнавши це рішення неправомірним.

Крім того, на засіданні 4 вересня суд скасував рішення про усунення Мельниченка з посади голови районної ради. Нагадаємо, що 25 серпня депутати Білгород-Дністровської районної ради Одеської області прийняли рішення позбавити Григорія Мельниченка повноважень голови районної ради.

Це рішення отримало підтримку 23 депутатів районної ради. Проти висловився лише один депутат, а троє утримались. Таким чином, обранці підтримали заяву про відставку, яку сам Мельниченко подав раніше. Скасування рішення про усунення з посади та зменшення застави стали важливими подіями для колишнього голови райради, відновивши йому певні права та статус.

Ексголова Білгород-Дністровської ради на судовому колі: Григорія Мельниченка судитимуть за викрадення швидкісного катера держекоінспекції

Ексголова Білгород-Дністровської ради на судовому колі: Григорія Мельниченка судитимуть за викрадення швидкісного катера держекоінспекції

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Михайло
Михайло
5 месяцев назад

Суд поновив крадія Гриню в правах. Це по нашому , по українські.

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x