Мешканець Рені для розваги підірвав гранату на подвір’ї знайомого. У його кишені знайшли ще одну

1 коментар 147096 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Рені вчора, 30 серпня, знову було гучно від вибуху. Про лячний звук у поліцію повідомив місцевий мешканець. Виїздом наряду було встановлено, що один з гостей місцевого мешканця задля втіхи вирішив підірвати гранату просто на його подвір’ї. Щобільше, у підривача було виявлено ще один розважальний вибуховий пристрій. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на джерела у правоохоронних органах. 


Подія сталася близько 21 години у провулку Овражний. Про гучний вибух повідомили ДСНС та поліцію.

З’ясувалося, що до 70-річного власника будинку, який розпивав алкогольні напої разом з 43-річним сином та його 38-річним приятелем, в гості навідався знайомий. Незваного гостя випередив гучний вибух. Як виявилося, перед тим, як зайти до будинку, 48-річний чоловік вирішив підірвати гранату прямо на чужому подвір’ї. На щастя, ніхто не постраждав, але зухвалий вчинок, який роблять ще страшнішим війна та постійна загроза обстрілів, сильно налякав місцевих мешканців.

Правоохоронці, які прибули на виклик, заарештували підривника та під час обшуку знайшли в його кишені ще одну гранату РГД-5.

Чоловіка підозрюють у носінні вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу, а також хуліганстві, вчиненому з застосуванням вибухових пристроїв. Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Наразі з’ясовується, як гранати потрапили до порушника.

Зазначимо, Рені “славиться” нерідкими вибухами. Частіше за все це пов’язано з методами місцевого криміналітету, який таким чином тримає у страху місцевих підприємців.

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
*****
*****
7 месяцев назад

Та! У валерки-zиzалупки таких – штук 6 в сраке! Хорошо, что только лишь zвенят, но он так гордится презентами от рюссищь-братьев 😉

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x