Лабораторний контроль засвідчує: питна вода в Ізмаїльському районі відповідає санітарним нормам – РВА

0 коментарів 21303 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльській РВА періодично звітують про стан питної води на території району. Згідно останнього інформаційного повідомлення, станом на 8 серпня питна вода на Ізмаїльщині повністю відповідає санітарним нормам, передає “Бессарабія INFORM”. 


Постійний лабораторний контроль за якістю питної води на території Ізмаїльського району у місцях водозаборів, на водопровідних спорудах та мережах централізованого господарсько-питного водопостачання (відповідно до Наказу ДУ «Одеський ОЦКПХ МОЗ» від 24.02.22р. № 24-Адм) проводиться Дунайським басейновим відділом Відокремленого підрозділу санітарної охорони.

Сьогодні профільний відділ надав інформацію, що за результатами аналізу станом на 08.08.2023 року не відповідаючих санітарним нормам попередньо-відібраних проб питної води в районі не встановлено.

Нагадаємо, днями російські пропагандисти почали поширювати фейки про епідемію холери на Одещині з метою поширення панічних настроїв серед населення. Департамент охорони здоров’я Одеської ОВА їх дуже швидко спростувала – холери на Одещині немає, а кількість хворих на кишкові інфекції значно нижча за сезонну захворюваність.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x