Арциз завтра проведе в останню путь Героя Сергія Дубового, який загинув на фронті

0 коментарів 38826 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Чергова страшна звістка прийшла до Арцизької громади – загинув ще один Герой Сергій Іванович Дубовой. Завтра, 15 серпня, мешканці Арцизу створять живий коридор, щоб провести захисника до його останнього пункту призначення. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на міську владу. 


Безжальна війна забрала не лише життя молодого чоловіка, а і його мрії та майбутнє. Сергій Дубовий не дожив усього два місяці до свого 43-річчя – 10 жовтня в нього мав бути черговий день народження…

Немає слів, щоб висловити всю тугу та скорботу.  Арцизька міська рада висловлює найщиріші співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам військовослужбовця!“, – зазначили у міській раді.

Церемонія прощання з Героєм та його поховання відбудеться у вівторок 15 серпня, о 10:00 за адресою: м. Арциз, вул. Щаслива, 46.

Об 11:30 в храмі Іоанна Богослова відбудеться відспівування полеглого воїна.

Також міська влада закликає усіх небайдужих містян долучитися до церемонії прощання, віддати свою шану та повагу загиблому Герою, утворивши живий коридор:
– 9:00 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вул. Соборна, вул. Свободи, пров. Лікарняний, вул.Щаслива.
– 11:00 від дому вздовж пров.Лікарняний, вул. Якоба Клетта, Соборна до храму Іоанна Богослова, де відбудеться відспівування Героя.
– 12:45 від храму Іоанна Богослова вздовж вул. Соборної до центрального цвинтаря.
Арциз завтра проведе в останню путь Героя Сергія Дубового, який загинув на фронті

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x