Як заощаджувати і ні в чому себе не обмежувати: купуємо в Китаї

0 коментарів 11880 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Напис «зроблено в Китаї» на етикетках різноманітних товарів сьогодні означає лише те, що виробник знайшов спосіб знизити собівартість без шкоди якості. Адже це можливо саме у Китаї — країні неймовірного промислового розвитку та профіцитної робочої сили. Кожен з нас може підтримати тенденцію заощадження, купуючи товари на китайських торговельних майданчиках — безпосередньо від постачальника. Це зручно робити за допомогою сервісу Meest China. Детальніше за посиланням https://meest.cn/shop/. Завдяки цьому приватні та комерційні клієнти отримують доступ до популярних магазинів, де мають змогу обрати найбільш вигідну пропозицію від десятків продавців.


9c4Wv-t5gSm-UAxrrMoJkerFDJ_GH8vnFSUUgPWsfnoC4nEUkvPFXZhGq17yC1vBIx4s_uYtnaLIuCNJZQP3J6IlHNcgY1H1Vil31q6V33Zlq8HW_mbpje2L86Cm7V-6WKaaZLP95n057p-cmtOFUWQ

Переваги маркетплейсів

Популярність китайських торговельних сайтів у всьому світі пояснюється кількома факторами:

  • Концентрованість — широке коло товарів зосереджені на одній платформі, що не вимагає додаткового часу на пошуки.
  • Можливість вибору — покупець може знайти потрібний товар за найкращою ціною та у надійного постачальника.
  • Прозорість — до кожного виробу передбачений розділ з відгуками, з яких можна сформувати чітке враження про якість продукції та обслуговування.
  • Вигода — купувати напряму у виробника значно дешевше, ніж через компанію з перепродажу в Україні.

На китайських торгових майданчиках можна знайти цікаву продукцію, що не має аналогів в Україні. Деякі продавці пропонують безкоштовну доставку, а для співпраці з іншими можна скористатися послугами Meest China. Сервіс має логістичний ланцюг повного циклу, завдяки якому може зберігати та обробляти оптові партії продукції на власних складах та доставляти товари в Україну власними морськими і авіа шляхами на вигідних умовах.

klVNbDAhrs8UpNpkvGwd7bShCju_4X8GQSExI6hdUDs-rQGpkn2ZsANRa_M5w7mcb_JlU9L_Bnw7eg8z_y4FwuJc09ULDx6PNaMS3gFwsEPnK64KcxvPiAuf9k1ne73ITduoD6aAnSLVM41eZo-hEkM

Супутні можливості

Портал Meest China Shop створив доступ до магазинів 1688 та Taobao з українізованим інтерфейсом, завдяки чому шукати та замовляти товари значно легше та зручніше. При реєстрації в сервісі можна користуватися опціями оплати через платіжні системи AliPay і WeChat. Додатково можна замовити такі послуги від сервісу Meest China:

  1. Перевірку товарів за кількістю та якістю з детальним фотозвітом.
  2. Перепакування вантажу з об’єднанням або роз’єднанням задля заощадження на доставці.
  3. Митне оформлення та документальний супровід для вантажів комерційного призначення з майбутнім перепродажем в Україні.

Зручний інтерфейс сервісу Meest China сприяє комфортному пошуку товарів з можливістю ознайомлення із описом та технічними параметрами. Купувати та отримувати замовлення легко навіть від кількох різних постачальників одночасно. Meest China — все просто!

Коментарі закриті.