Вирок суду залишили без змін: на 15 років сяде молодик з Одещини за жорстоке вбивство неповнолітньої дівчини

0 коментарів 47871 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеський апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції стосовно жорстокого вбивці 14-річної дівчини. Злочинця засуджено до 15 років позбавлення волі. Про це, із посиланням на Одеську обласну прокуратуру, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Наразі вирок Суворовського районного суду м. Одеси набрав законної сили. Одесита визнано винним у розбійному нападі та умисному вбивстві з корисливих мотивів за  ч. 4 ст. 187 та п. 6 ч. 2 ст. 115 Кримінального Кодексу України.  Вбивця отримав 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, страшна подія сталась на початку листопада 2019 року. Подробицями жорстокого вбивства під час брифінгу поділився на той час начальник ГУНП в Одеській області Олег Бех.

«У лісосмузі була знайдена оголена дівчинка з ознаками насилля. Після її розтину стало відомо, що смерть наступила від механічної асфіксії, тобто удушення. Була зламана під’язична кістка, крім того, на голові були множинні садна від можливих ударів»,─ розповів він.

Також правоохоронець повідомив, що першою на сполох почала бити мати 14-річної дівчини. Увечері 2 листопада вона звернулась до поліції і повідомила, що донька ще вдень пішла з друзями гуляти та не повернулася. На пошуки направили весь особовий склад поліції, переглянули записи з камери відеоспостереження, завдяки чому й вдалося відслідкувати напрямок руху дитини.

Того ж вечора опитали підлітків, з якими дівчина у той день відпочивала. З’ясувалось, що спочатку усі були разом за містом, але потім дівчина разом з одним із хлопців кудись пішли.

Вранці у лісосмузі на території Лиманського району знайшли її тіло. Незабаром встановили і затримали неповнолітнього, якого останнім бачили з загиблою, він переховувався у своїх знайомих.

15-річний одесит раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж і перебував на умовному терміні та на профілактичному обліку у поліції.

Вирок суду залишили без змін: на 15 років сяде молодик з Одещини за жорстоке вбивство неповнолітньої дівчини

Вирок суду залишили без змін: на 15 років сяде молодик з Одещини за жорстоке вбивство неповнолітньої дівчини Вирок суду залишили без змін: на 15 років сяде молодик з Одещини за жорстоке вбивство неповнолітньої дівчини

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x