Відрубав собаці голову, а її цуценят замучив будівельною пилкою: тарутинський живодер, який так по-звірячому помстився сусідці, наступні п’ять років проведе за гратами

0 коментарів 37935 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трохи більше року тому, 1 липня, до поліції звернулася жителька Тарутинської громади і повідомила, що невідомий жорстоко вбив її домашніх улюбленців. Правоохоронцям знадобилося лише декілька годин, аби встановити причетного до злочину чоловіка. Ним виявився 19-річний односелець потерпілої. Молодика відправили під суд, а нещодавно, 25 липня, набрав законної сили вирок Тарутинського суду, відповідно до якого живодер наступні п’ять років проведе за ґратами. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на реєстр судових рішень.


Напередодні жахливої розправи над тваринками, молодий чоловік просив в односельчанки позичити йому гроші, проте у відповідь почув відмову. Спланувавши помсту, у стані алкогольного сп’яніння він потрапив у домоволодіння жінки, упевнившись, що її немає вдома.

На молодика почала лаяти дворова собачка, поряд із якою знаходились її цуценята віком близько чотирьох місяців. Не тямивши себе від злості та образи на власницю тварин, молодик вирішив «відігратися» на них.

З особливою жорстокістю він зайнявся знущанням над собакою та п’ятьма цуценятами, що в подальшому призвело до їх смерті.

Спочатку живодер спіймав дорослу собаку та за допомогою тканинної мотузки, знайденої на місці події, зв`язав їй передні лапки, аби вона не могла рухатися. Після цього лезом сокири, яку також знайшов на подвір`ї, наніс собаці декілька ударів по животу та один удар в область шиї, відокремивши від тіла голову собаки, внаслідок чого настала загибель тварини.

Та на цьому зловмисник не зупинився, продовжуючи свої жорстокі дії та бажаючи спричинення загибелі ще й п`ятьох цуценят собаки. Їх він виловив одного за одним та наніс зубцями ножівки для металу численні рани, внаслідок чого від крововтрати настала їх смерть.

Обвинувачений в суді свою вину у вчиненні злочину визнав повністю та розкаявся, пообіцявши стати на шлях виправлення. Однак переконати суд у щирості своїх слів живодеру не вдалося.

Чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.299 Кримінального Кодексу України, призначивши йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк п’ять років, який рахуватимуть з 22 червня поточного року.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x