У громаді на Болградщині за кошти сільського бюджету придбали новий екскаватор-навантажувач

0 коментарів 17334 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У Теплицькій громаді, що на Болградщині, з‘явився новий екскаватор-навантажувач. Кошти на придбання цієї необхідної спецтехніки виділили депутати сільради на одній з сесій на початку року. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”, посилаючись на офіційну сторінку сільради.


Як зазначається, довгі тендерні процедури дозволили купити новенький екскаватор-навантажувач, модель 3СХ – це один з лідерів всесвітніх продаж.

На базову модель та її модифікацію можна встановлювати різне навісне обладнання, зокрема і ковші (стандартний, щелепний, конічний, глибокий, для копання канав).

“Машина призначена виконувати навантажувально-розвантажувальнi роботи, екскавацiю, ландшафтнi та землерийнi роботи. Знiмне навiсне обладнання робить екскаватор-навантажувач JCB 3CX ще бiльш унiверсальним, розширюючи сфери його використання. Тож за допомогою екскаватора JCB можна не тiльки вирити траншею, навантажити сипучi матерiали, а й, наприклад, почистити снiг. Але ковш для розчистки снігу придбають згодом”, – йдеться у повідомленні.

У сільраді підкреслили, що перелiк сфер застосування обладнання дуже широкий, тож попереду у комунальників багато роботи.

У громаді на Болградщині за кошти сільського бюджету придбали новий екскаватор-навантажувач

 

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x