У Болграді жінка передчасно народила прямо в авто швидкої – стан дитини та породіллі важкий

0 коментарів 40068 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вагітна жінка, яку госпіталізували у процесі пологів у місті Болград, на шляху до лікарні передчасно народила прямо в авто швидкої. Новонароджена дівчинка була у вкрай важкому стані, не дихала і потребувала екстрених реанімаційних заходів. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф Одеської області.

Фельдшеру Колеснік Марії з бригади № 296 Болградської підстанції екстреної медичної допомоги вдалося відновити малечі дихання.

Враховуючи важкий стан самої породіллі, було вирішено скоригувати маршрут і доправити жінку та дитину не в Ізмаїл, як планувалось, а в Болградську лікарню, де на них уже чекали спеціалісти.

“Сподіваємося, що з ними тепер все буде добре. В черговий раз звертаємося до майбутніх батьків. Будь ласка, відповідально ставтеся до вагітності: виконуйте рекомендації медиків, ставайте на облік, проходьте обстеження і завчасно відправляйтесь до пологового, щоб не наражати себе та дитину на небезпеку. Пам’ятайте, що жодна найсучасніша машина швидкої і найдосвідченіша бригада не замінять пологову залу, акушера-гінеколога та реанімаційну апаратуру для новонароджених”, – сказано у зверненні спеціалістів “екстренки” до населення у соціальних мережах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x