Одещину відвідали міністри сільського господарства України, Естонії, Латвії, Литви та Молдови – мета візиту

0 коментарів 21141 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У вівторок, 4 липня, Одеську область відвідали одразу чотири міністра сільського господарства – України, Естонії, Латвії, Литви та Молдови. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на голову Одеської ОВА Олега Кіпера. 


Очільник Одещини разом з Кястутісом Навіцкасом, Дідзісом Шмітсом, Мадісом Калласом, Володимиром Боля та Миколою Сольським відвідали один із портів. Він розповів їм про ситуацію в регіоні, зокрема в портах Одеської області.

“Майже півтора роки війни показали, що без українського фермера, без нашого аграрного експорту за програмою президента “Grain from Ukraine” неможливо гарантувати не лише харчову, але й соціальну безпеку для десятків країн Африки, Азії та Європи”, – наголосив Олег Кіпер.

Зазначимо, що станом на сьогодні з українських портів, що знаходяться на Одещині, вийшло 1001 суден – це 32,13 млн тонн агропродукції. Але через фактичний саботаж країною-терористом зернової угоди, необхідно визначити план альтернативного експорту, зазначили в Одеській ОВА.

З іноземними колегами були обговорені можливі алгоритми дій. Олег Кіпер подякував партнерам за увагу та допомогу Одещині та всій Україні.

Одещину відвідали міністри сільського господарства України, Естонії, Латвії, Литви та Молдови - мета візиту

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x