Одещина перед початком нового навчального року закуповує нові шкільні автобуси – подробиці

0 коментарів 24354 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Одеська обласна військова адміністрація підписала з ТД “Еталон Авто” договір на постачання 28 нових шкільних автобусів. Тендер був оголошений наприкінці червня.


Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію на майданчику для державних закупівель Prozorro, передає “Бессарабія INFORM”.

“Еталон Авто” – дистриб’ютор автотехніки та комунального транспорту українського виробництва. До корпорації входять Чернігівський, Бориспільський автозаводи, а також “Базтехсервіс”.

Зазначається, що  наприкінці червня регіони України масово оголосили тендери на закупівлю шкільних автобусів. Середня ціна одного автобуса становить близько 3 млн грн.

Додамо, що цього року в перший клас готуються піти близько 20 тисяч дітей з Одеської області. У червні голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер доручив керівникам районів прискорити процес підготовки шкіл і садочків до очного формату. За його словами, до 1 вересня всі укриття мають бути приведені до ладу, а там, де укриттів немає і немає можливості їх облаштувати з технічних причин, має бути організована логістика підвезення дітей шкільними автобусами. В області, як зазначив Кіпер, є понад 400 шкільних автобусів для цих цілей.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x