«Напозичав» понад чотири мільйони доларів: НАЗК зробило висновок щодо незаконного збагачення скандально відомого воєнкома Одеського центру комплектування

0 коментарів 34047 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Національним агентством з питань запобігання корупції буде направлено обґрунтований висновок щодо незаконного збагачення керівника Одеського регіонального центру комплектування. Це фактично рекордний висновок встановлення фактів незаконного збагачення ─ 188 мільйонів. Про це під час пресконференції на Media Center Ukraine розповів голова НАЗК Олександр Новіков, повідомляє «Бессарабія INFORM».


Очільник НАЗК зазначив, що навіть тільки один об’єкт, придбаний в Іспанії на маму цієї людини, вартує три мільйони сімсот тисяч євро. І це відбулось 15 грудня, у той час, коли Україна щоденно потерпала від обстрілів росіян. Олександр Новіков додав, що таких об’єктів ще кілька, всі вартістю від пів мільйона євро.

«Ми встановили, що, за поясненнями цієї особи, кошти були сформовані шляхом надання позик», ─ розповів О.Новіков.

Загальна сума позик склала 4 мільйони 200 тисяч доларів, а надавали кошти різні підприємці. Один з них ─ це співвласник клубу «Ібіца», який позичив ексвоєнкому  мільйон доларів.

«При цьому жодними відомостями з податкової не підтверджуються взагалі наявність у осіб відповідних коштів. Більш того, окремі угоди про позики, надані нам нібито на підтвердження наявності коштів, взагалі підписані в місті Одеса цими громадянами, які відсутні були в місті Одеса на час підписання. Це просто кричущий факт», ─ наголосив голова НАЗК.

Крім того, у діяльності одеського підрозділу встановили не тільки факти незаконного збагачення, а також організації цілих каналів незаконного виїзду за кордон.

«Ми упродовж трьох місяців цього кварталу маємо на меті провести моніторинг способу життя 100% всього керівного складу, всіх рівнів територіальних центрів комплектування», ─ також повідомив Олександр Новіков.

 

 

 

*фотоскрін з пресконференції

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x