Флот УДП перевозитиме агропродукцію з дунайських портів Європи до Констанци

0 коментарів 29565 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Флотом Дунайського пароплавства агропродукція буде доставлятись з дунайських портів європейських країн до румунського порту Констанца. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на офіційну сторінку УДП.


“Наразі обговорюються обсяги, терміни та інші умови співпраці, але ми впевнені в успіху цього проєкту”, – зазначив заступник генерального директора УДП Владислав Бєлах.

За його словами, пряма співпраця з компаніями світового рівня стала результатом великих змін, які відбулися в УДП за останні півтора роки.

«УДП сприймається як надійний партнер, який завжди чітко виконує зобов’язання. Минулого року ми уклали контракт з одним з найбільших у світі виробників сталі HBIS Group на поставку залізорудної сировини у Смедерево, стабільно його виконуємо і маємо лише позитивні відгуки про роботу нашого флоту», – пояснив Владислав Бєлах.

Довгостроковий контракт на поставки зернових посилить позиції УДП на Середньому Дунаї. Адже каравани будуть завантажені на шляху в обидві сторони, що значно збільшує рентабельність перевезень.

Для того, щоб не зменшувати пропозицію фрахту на Нижньому Дунаї, УДП планує поступово збільшити кількість флоту в роботі.

«У червні запрацювала друга виробнича ділянка на Базі технічного обслуговування флоту (БТОФ). В результаті за місяць ми відремонтували 61 баржу. Це рекордний показник. Мінімізована черга на ремонт – кількість суден в роботі збільшується – ми робимо все, щоб задовільнити попит українських аграріїв на перевезення. Проте, мушу визнати, що ставки фрахту поступово повертаються на рівень осені минулого року. Це об’єктивний процес, ми очікуємо продовження зростання ставок», – зазначив Владислав Бєлах.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x