День жалоби за загиблим воїном: завтра в Болградській громаді приспустять державні прапори та заборонять розважальні заходи

0 коментарів 23382 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 29 липня, в Болградській громаді приспустять державні прапори та заборонять розважальні заходи. Відповідне розпорядження підписав Болградський міський голова Сергій Димитрієв у зв’язку із загибеллю під час виконання бойового завдання військовослужбовця підрозділу морської піхоти Григорія Лазарєва.


Про це повідомляє власний кореспондент Бессарабії INFORM у Болграді з посиланням на Болградську міську раду.

«На знак скорботи за загиблим забезпечити приспущення Державного Прапора України з чорною стрічкою на будівлях і спорудах місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій незалежно від форм власності», – повідомили в міській раді.

Також забороняється проведення розважально-концертних заходів на території громади, звучання розважальної музики у закладах торгівлі та громадського харчування.

Зазначимо, что прощання з загиблим Захисником відбудеться завтра, 29 липня в Болграді.

З 09.00 до 10.30  години у будинку загиблого по вул. Перемога, 11 пройде церемонія прощання.

З 11.00 –  13.00 години у Будинку прощання по вул. Поштова відбудеться церемонія прощання та відспівування  загиблого військовослужбовця.

Утворити живий коридор шани на останньому шляху нашого Героя  всі небайдужі мешканці громади можуть о 13.00 від Будинку Прощання по вул. Поштова до міського кладовища, де відбудеться церемонія поховання.

День жалоби за загиблим воїном: завтра в Болградській громаді приспустять державні прапори та заборонять розважальні заходи

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x