Давній конфлікт переріс у бійку з ножем: мешканець Саф’янівської громади відправив до лікарні односельця

0 коментарів 31428 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В одному з сіл Саф’янівської громади між місцевими жителями стався конфлікт, в ході якого один з чоловіків наніс опоненту ножові поранення. 36-річний потерпілий наразі в медичному закладі, а 24-річний зловмисник – у слідчому ізоляторі. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


Як стало відомо, односельці давно мали неприязні стосунки, та між ними регулярно спалахували словесні суперечки. Чергова сварка, яка відбулася біля одного з місцевих магазинів, закінчилася тим, що молодик дістав з кишені кухонний ніж і двічі вдарив старшого чоловіка в живіт.

Поліцію та «швидку» викликали очевидці. Медики госпіталізували потерпілого з проникаючим пораненням черевної порожнини.

Правоохоронці ж розшукали та затримали зловмисника, який з місця події втік.

«Поліцейські вилучили ніж та направили його на експертизу.

Фігуранту повідомили про підозру в умисному спричиненні тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент заподіяння.

“Відповідно до частини 1 статті 121 Кримінального кодексу України, цей злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років. За клопотанням правоохоронців суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 198480 гривень“, – повідомив т.в.о. начальника слідчого відділу Ізмаїльського районного відділу поліції Анатолій Маршавка.

Слідство триває.

Давній конфлікт переріс у бійку з ножем: мешканець Саф'янівської громади відправив до лікарні односельця

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x