Житель Білгород-Дністровщини, який “набраконьерив” на 350 тис грн, постане перед судом

0 коментарів 26595 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно браконьєра з Білгород-Дністровського району. Займаючись незаконним рибним промислом, чоловік завдав державі 350 тисяч гривень збитків, що підтверджено висновком інженерно-екологічної експертизи. За скоєне йому загрожує покарання від штрафу до обмеження волі.


Як повідомили в обласному ГУНП, викрили 37-річного жителя Сергіївської територіальної громади співробітники сектору водної поліції під час профілактичного рейду. Правопорушник встановив ятери у Шаболатський лиман в межах села Попаздра та виловив 210 бичків і 13 кефалей-гостроносів.

У рибалки правоохоронці вилучили заборонене знаряддя лову та незаконний улов.

 «Дізнавачі районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Білгород-Дністровської окружної прокуратури висунили чоловіку обвинувачення  в незаконному зайнятті рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду навколишньому середовищу. Це кримінальне правопорушення передбачено частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України та карається штрафом від 17 до 51 тисячі гривень або обмеженням волі на строк до трьох років. Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду», – зазначив начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x