В Сергіївці відбудеться реквієм за загиблими: деталі

0 коментарів 44145 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Завтра, 1 липня, буде річниця страшної трагедії, яка трапилась у смт Сергіївці в минулому році. Тоді, внаслідок ракетного удару, загинула 21 людина. Щоб вшанувати їх пам’ять, керівництво Сергіївської територіальної громади влаштовує мітинг-реквієм, повідомляє “Бессарабія INFORM”.


Вже минув майже рік від жахливої трагедії, яка назавжди закарбується в історії селища. В ніч на 1 липня 2022 року ворог наніс по Одещині ракетний удар літаками стратегічної авіації з напрямку Чорного моря.

Тоді під удар потрапило курортне селище Сергіївка Білгород-Дністровського району. Одна ракета влучила в дев’ятиповерховий житловий будинок, друга — в базу відпочинку в Білгород-Дністровському районі.  Внаслідок ракетної атаки в курортному селищі загинула 21 особа (16 людей – у житловому будинку та п’ять – на базі відпочинку, з них одна дитина), постраждало 39 осіб. А через декілька днів в лікарні від поранень померла ще одна жертва російського терору в Сергіївці.

Щоб вшанувати пам’ять невинних, завтра, 1 липня, в новоствореному сквері пам’яті (смт Сергіївка, вул. Чорноморська, 23) відбудуться наступні заходи:

  • о 10 годині ранку священнослужитель отець Олександр проведе заупокійне богослужіння – панахиду;
  • о 10:15 відбудеться мітинг-реквієм вшанування пам’яті за загиблими в Сергіївці.

В Сергіївці відбудеться реквієм за загиблими: деталі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x