В Болградській громаді поліцейські на гарячому затримали продавця наркотичних речовин

0 коментарів 45522 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Житель Болградського району попався на гарячому під час продажу канабісу, яку організував у рідному селі. Найцікавіше на поліцейських чекало вдома у дільця, адже вони натрапили на насіння наркотику, а також розфасований товар. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” на обласну поліцію.


Під час затримання поліцейські вилучили майже 20 грамів канабісу та отримані за неї кошти. Наркотичний вміст речовини вже підтвердила експертиза.

Подальший обшук вдома у фігуранта розкрив насіння канабісу і поліетиленовий пакунок з речовиною рослинного походження вагою близько 20 грамів. Зі слів чоловіка, насіння він придбав в інтернет-крамниці для подальшого вирощування, а наркотичне зілля зберігав для власного вживання. Ці речовини також були направлені на експертизу.

Затриманому вже повідомили про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту, а також збуті особливо небезпечного наркотичного засобу канабісу, обіг якого заборонено. За це йому загрожує покарання позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Слідство триває.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x