Тяжка втрата для Арцизької громади: віддав своє життя за українську землю Пелєван Василь Григорович

0 коментарів 38421 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У результаті жорстоких бойових дій на околицях Селидове Донецької області 30 травня загинув воїн ЗСУ Пелєван Василь Григорович, уродженець міста Арциз. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», з посиланням на міського голову Сергія Парпуланського.


«Мужній, безстрашний, справжній патріот. Він з перших днів боронив нашу Україну від рашистської нечисті та поклав своє життя за майбутнє нашої країни, за її незалежність та свободу», ─ йдеться у дописі очільника міста.

У Василя Пелєвана залишилися дружина, син та неповнолітня донька.

Траурні заходи пройдуть 3 червня. Прощальна хода розпочнеться о 10:45 від Арцизької центральної лікарні, вздовж вул. Добровольского до будинку загиблого. Церемонія прощання з воїном відбудеться об 11:00 за адресою: м. Арциз, вул. Добровольського 2, кв.17. Далі ─ об 11:30 траурна процесія рушить від дому загиблого, вздовж вул. Добровольского, вул. Будівельників, вул. Соборної до храму Іоанна Богослова, а о 12.40 ─ з храму до центрального цвинтаря (мікрорайон), де відбудеться церемонія поховання.

«Висловлюю глибокі співчуття родині та близьким Василя в цей нелегкий час. Його жертва та відвага завжди залишатимуться в наших серцях, як символ сили та мужності. Нехай Бог збереже його душу, а сім’ї та друзям допоможе пережити цю важку втрату», ─ підтримав родину Сергій Парпуланський.

Щирі і глибокі співчуття рідним та близьким Героя висловлює «Бессарабія INFORM».

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x