Рішення прийнято: які актуальні питання для медицини Ізмаїльського району піднімали на сесії облради

0 коментарів 26838 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


На останній сесії обласної ради, що пройшла 23 червня, розглянули 49 питань. Серед них ─ формування спроможної мережі медзакладів, зокрема, в Ізмаїльському районі. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на голову РВА Родіона Абашева.


Очільник району на своїй сторінці зазначив, що в рамках формування спроможної мережі області планується створення медичного хабу на півдні Одещини, а саме ─  на базі Ізмаїльської міської центральної лікарні.

Також за рішенням депутатів облради Дунайську обласну лікарню приєднають до КНП «Одеська обласна клінічна лікарня» Одеської обласної ради». То ж до спроможної мережі Ізмаїльського району КНП «Дунайська обласна лікарня» увійде, як надкластерна ─ структурний підрозділ обласної клінічної лікарні.

«Підкреслюю, що створення спроможних мереж не означає закриття лікарень. Всі ці рішення – для того, щоб і надалі заклади охорони здоров’я мали змогу розвиватися та надавати якісну, доступну та безкоштовну медичну допомогу населенню. Саме до лікарень, що сформували спроможну мережу, пріоритетно будуть спрямовані фінансові та матеріально-технічні ресурси, які значно обмежені у війну. Адже саме тут вони у найкоротші терміни зможуть надати найкращий результат», ─ наголосив Родіон Абашев.

Крім того, до комунальної власності Ізмаїльської громади передадуть відповідне майно. Так, Ізмаїльська міська центральна лікарня отримає лабораторне обладнання, раніше придбане для КНП «Одеський обласний центр соціально значущих хвороб» Одеської обласної ради.

Рішення прийнято: які актуальні питання для медицини Ізмаїльського району піднімали на сесії облради

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x