На Болградщині водій легковика врізався у підводу з людьми: одна людина загинула, ще одна – госпіталізована у важкому стані

0 коментарів 119475 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


19 червня, близько десятої години вечора у селищі Березине Болградського району сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої одна людина загинула, ще одна госпіталізована до лікарні. За попередньою інформацією водій автомобіля «Volkswagen Passat», виконуючи обгін, врізався у підводу, яка рухалася у попутному напрямку. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” із посиланням на обласне управління поліції.


На жаль, внаслідок аварії загинув 58-річний чоловік, який сидів на підводі поряд з керманичем. 43-річний водій гужового транспорту у важкому стані був доправлений до районної лікарні.

30-річний водій легковика та його 25-річна пасажирка обійшлися незначними ушкодженнями, госпіталізація їм не знадобилася.

Обох керманичів поліцейські перевірили на стан сп’яніння, вони були тверезі.

До Єдиного реєстру досудових розслідувань правоохоронці внесли відомості за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x