У Білгород-Дністровському районі трапилась ДТП: постраждало п’ятеро людей

0 коментарів 25677 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 19 червня, близько третьої години дня на ділянці дороги між селами Удобне та Старокозаче автомобіль «Mercedes-Benz Vito» з’їхав у кювет. Його кермувальник, 32-річний житель сусідньої держави, попередньо не впорався з водінням, через що транспортний засіб перекинувся. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Головне управління Нацполіції в Одеській області. 


Через прикру автопригоду постраждав не лише водій, а й четверо пасажирів буса: двоє чоловіків віком 20-ти та 60-ти років і дві жінки 25-ти та 32-х років. Всі вони отримали травми різного ступеня тяжкості, тож потребували медичної допомоги.

«На місці ДТП працюють співробітники територіального підрозділу поліції, які здійснюють регулювання руху та встановлюють всі обставини аварії. Наразі відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілим середньої тяжкості тілесні ушкодження. Остаточну кваліфікацію події буде надано після встановлення ступеня тяжкості тілесних ушкоджень потерпілих і перевірки водія на стан алкогольного сп’яніння», – прокоментував начальник Білгород-Дністровського районного відділу поліції Павло Бобчинський, та повідомив, що рух на даній ділянці наразі не ускладнено.

У Білгород-Дністровському районі трапилась ДТП: постраждало п'ятеро людей

У Білгород-Дністровському районі трапилась ДТП: постраждало п'ятеро людей

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x