Мати заборонила гуляти допізна: у поліції розповіли деталі пошуків 15-річної жительки Аккерману, яка втекла з дому

0 коментарів 19305 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора, близько 23 години, на спецлінію “102” зателефонувала 57-річна жителька Білгорода-Дністровського з повідомленням, що її донька втекла з дому після родинної сварки. У телефонній розмові дівчина пообіцяла матері повернутися додому до десятої години вечора, але коли цього не сталося і зв’язок з неповнолітньою зник, жінка звернулась до правоохоронців. Про це повідомили у ГУ НП в Одеській області.


Поліцейські одразу почали пошуки містом, околицями, закинутими будівлями, перевіряли знайомих та друзів дівчини. За 18 годин пошуків її знайшли у знайомих в одному з сіл Шабівської  громади.

Як пояснила 15-річна дівчина, мати заборонила їй гуляти допізна, тому вона вирішила  поїхати до знайомих у передмістя, а повідомити про своє місце знаходження не змогла через те, що мобільний телефон розрядився, а номер мами вона не знала.

“Неповнолітня вже не вперше йде з дому, а родина, в якій виховується ще 15-річний хлопець, перебуває на обліку у місцевому центрі соціальних служб як така, що знаходиться у складних життєвих обставинах. З дівчиною поліцейські провели профілактичну бесіду. Відносно матері склали протокол за частиною 1 статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За невиконання обов’язків щодо виховання дитини на неї очікує попередження або штраф у розмірі від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян”, – повідомили у поліції.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x