“єЧерга” слідкує за вами: українці, які вноситимуть неправдиві записи, не зможуть виїхати за кордон

0 коментарів 27378 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Україні з сьогоднішнього дня, 5 червня, в оновленому режимі працює система електронної черги для перетину кордону “єЧерга”. Система автоматично буде скасовувати ті записи, в які були внесені неправдиві дані. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на Укртрансбезпеку.


Як нещодавно зазначили у відомстві, однією з причин для нововведення послугували результати проведеного моніторингу користувачів Системи. Було виявлено, що однією з поширених проблем є внесення у Систему недостовірних даних з метою стати у “єЧергу” раніше, ніж це передбачено правилами, а саме — записати машину без вантажу, але згодом її завантажити.

Тепер “єЧерга” буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій. Вантажівки, до яких після реєстрації в “єЧерзі” будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені.

Таким “хитрим” користувачам, які зареєстрували порожню автівку, але планують перетинати кордон з вантажем, в Укртрансбезпеці рекомендують вже сьогодні скасувати чергу і записатись в неї знову, але з коректними даними. Також водіям нагадують про слідкування за орієнтовним часом перетину кордону, адже рух черг може суттєво прискорюватись.

Наостанок зазначимо, що новий механізм Системи буде діяти на постійній основі.

Нагадаємо, що електронна черга для перетину кордону “єЧерга” діє на 16 міжнародних автомобільних пунктах пропуску в країні, в Одеській області  –  у тому числі.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x