Все можливе заради Перемоги: у Сараті проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ

0 коментарів 15228 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У населених пунктах Саратської громади проходять благодійні концерти та ярмарки на підтримку Збройних Сил України. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на сторінку селищної ради.


«Хай мрії збуваються» ‒ під таким гаслом 13 травня пройшов концерт у селі Долинка,  де свій талант присвячували Перемозі над агресором артисти-аматори: Сергій Ахмедов, Василь Шинкаренко, Руслан Кожухар, Марина Алупой, Любов Алупой, Федір Дину, Наталя Голобородько, Олександр Вовк, Валентина Кожухар. Також перед глядачами виступили молодша група танцювального гуртка «Джерельце», танцювальний гурток «Весняночка». На підтримку Збройних Сил України під час заходу було зібрано 11 400 грн.

Все можливе заради Перемоги: у Сараті проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ

У неділю 14 травня відбувся благодійний ярмарок у селі Михайлівка. Цього ж дня пройшов концерт на підтримку Збройних Сил України, також присвячений Дню матері і сім’ї. Свої таланти глядачам дарували хореографічні колективи «Самоцвіт», «Мавки», «Хвилька», «Place of dance» та дитячий вокальний колектив. На підтримку Збройних Сил України було зібрано 19 270 грн.

Під час заходів усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто загинув за незалежність та суверенітет держави.

Все можливе заради Перемоги: у Сараті проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ Все можливе заради Перемоги: у Сараті проходять благодійні концерти на підтримку ЗСУ

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x