Вимагав доплату поверх офіційних платежів: співробітник одного з лісництв Ізмаїльського лісового господарства попався на хабарі

0 коментарів 19467 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Співробітника лісової охорони одного з лісництв філії «Ізмаїльське лісове господарство» ДП «Ліси України» викрили на корупції. Службовець одержав 44 тис грн хабара за реалізацію та відпуск деревини твердої породи мешканцю Білгород-Дністровського району. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на Одеську обласну прокуратуру.


Як зазначається, окрім офіційних платежів – 1620 грн за 1 кубічний метр деревини, ділок вимагав зверху ще 3500 гривень.

За інформацією обласної поліції, майстра лісу затримали під час передачі чергового “траншу” у 17 500 гривень, а загальна сума хабара становила 44 000 грн.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за фактом одержання та вимагання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.

Вимагав доплату поверх офіційних платежів: співробітник одного з лісництв Ізмаїльського лісового господарства попався на хабарі Вимагав доплату поверх офіційних платежів: співробітник одного з лісництв Ізмаїльського лісового господарства попався на хабарі Вимагав доплату поверх офіційних платежів: співробітник одного з лісництв Ізмаїльського лісового господарства попався на хабарі

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x