В Одесі через річницю трагедії 2 травня посилено заходи безпеки – вхід на Куликове поле здійснюватиметься через пропускні пункти

0 коментарів 25569 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


У річницю трагічних подій 2 травня 2014 року в Одесі діятимуть посилені заходи безпеки. Зокрема, вхід на Куликове поле здійснюватиметься через пропускні пункти по документах, що засвідчують особу. 


Про це попередили у ГУНП в Одеській області.

За правопорядком у центрі міста слідкуватимуть співробітники Національної поліції, Національної гвардії та інші представники сил оборони. Також на місці чергуватимуть співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій та карети швидкої допомоги.

Зі слів т.в.о. начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області полковника поліції Івана Жука, центр міста 2 травня патрулюватиме достатньо велика кількість посилених нарядів правоохоронців, які слідкуватимуть за правопорядком. Для забезпечення безпеки громадян, зважаючи на виклики, пов’язані з війною, буде вжито ряд обмежень. Зокрема, вхід на Куликове поле здійснюватиметься через пропускні пункти по документах, що засвідчують особу. Перед відкриттям входу до Куликового поля територію оглянуть вибухотехніки.

Одеситам нагадують, що у випадку оголошення «повітряної тривоги» всі громадяни повинні пройти до найближчих укриттів.

У місцях проведення масових заходів поліцейські групи превентивної комунікації роз’яснюватимуть громадянам їхні права та обов’язки, а також чинне законодавство України й наслідки його порушення. У ГУНП в Одеській області ситуаційний штаб оперативно відпрацьовуватиме інформацію та керуватиме підрозділами, які забезпечуватимуть публічний порядок.

“Правоохоронці зроблять все, щоб забезпечити правопорядок і безпеку жителів та гостей міста у день дев’ятих роковин подій 2 травня в Одесі. Закликаємо всіх із розумінням поставитися до тимчасових обмежень, не нехтувати сигналами про небезпеку, уникати скупчень людей. Будьте пильними та законослухняними. Пам’ятайте, що порушення громадського порядку у цю пам’ятну для нас дату вигідне тільки нашим ворогам, що досі не полишили надії захопити Україну”, – наголосив головний поліцейський регіону Іван Жук.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x