СБУ ліквідувала на Одещині черговий канал втечі “ухилянтів”: скільки коштували “послуги”

0 коментарів 29619 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Двоє військовослужбовців одного з відділів прикордонної служби Білгород-Дністровського прикордонного загону злочинну організували  схему переправлення “ухилянтів” за кордон. Про це повідомляє Бессарабія INFORM із посиланням на Управління СБ України в Одеській області. 


Як зазначається, прикордонники пропонували військовозобов’язаним уникнути мобілізації на підставі підроблених документів та шляхом нелегального перетину кордону. За гроші зловмисники безпідставно оформляли своїм «клієнтам» тимчасові посвідчення військовозобов’язаних та довідки про зняття з військового обліку за станом здоров’я.

Вартість підроблених документів становила 6 тисяч доларів, а безперешкодний пропуск через кордон на їх підставі – ще тисячу доларів.
За оперативними даними схема діяла з січня цього року, щомісяця нею користувалось троє-четверо «ухилянтів».

Оперативники спецслужби затримали одного з організаторів трафіку під час отримання чергового хабара. Раніше правоохоронці задокументували отримання фігурантами ще двох траншів.

Наразі затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 332, ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

СБУ ліквідувала на Одещині черговий канал втечі "ухилянтів": скільки коштували "послуги" СБУ ліквідувала на Одещині черговий канал втечі "ухилянтів": скільки коштували "послуги" СБУ ліквідувала на Одещині черговий канал втечі "ухилянтів": скільки коштували "послуги"

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x