Разом – до Перемоги: трупа кілійського театру відправила на передову цінне спорядження для підрозділу актора одного з минулих сезонів

0 коментарів 34965 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Трупа Кілійського театру “Вікна” відправила на передову цінне спорядження, яке було придбано за пожертвувані глядачами кошти під час прем’єри вистави “Балаганчик братів Грімм”. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на військових, які отримали допомогу. 


Нагадаємо, про намір підтримати ЗСУ перед виставою повідомив глядачам режисер театру Олександр Перфільєв. Також він зазначив, що зібрані кошти будуть передані актору одного з минулих сезонів, який зараз знаходиться на передовій. На сцені було встановлено скриньку для пожертв – глядачі поповнили її на понад вісім тисяч гривень. Це рекордна сума збору за усі попередні вистави.

Разом - до Перемоги: трупа кілійського театру відправила на передову цінне спорядження для підрозділу актора одного з минулих сезонів

Наразі вже маємо звіт від військових, які отримали необхідні для служби речі.

За словами кілійця, який знаходиться на передовій та попросив не називати імені, до нього звернувся режисер Олександр Перфільєв з пропозицією фінансової допомоги від земляків та колишніх колег по сцені. Удвох чоловіки вирішили, що буде правильно, аби театрали самостійно придбали необхідні для підрозділу речі за списком. Військові надали перелік – члени трупи його виконали та відправили на фронт.

Кілієць зазначив, що отримане спорядження допомагатиме військовим підрозділу, які здійснюють виїзди безпосередньо на лінію зіткнення з окупантами. Це військовий мішок, саперська лопатка, гідратор (аби брати воду на далекі дистанції, зокрема – у наступ), кросівки та розвантаження для набоїв.

“Ми з хлопцями дякуємо Олександру, усій трупі та землякам, які долучилися до збору, за увагу та підтримку! Це дуже приємно, що вдома в нас вірять та турбуються про нас. Обіцяємо захищати рідну землю. Перемога буде за нами!”, – зазначив кілієць.

Разом - до Перемоги: трупа кілійського театру відправила на передову цінне спорядження для підрозділу актора одного з минулих сезонів

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x