Пішов з життя колишній заступник міського голови Білгорода-Дністровського

0 коментарів 24624 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Обірвалося життя колишнього заступника Білгород-Дністровської міського голови Олександра Яковича Крючка – людини, яка активно захищала інтереси громади, внесла вагомий внесок у розвиток рідного міста та мала високий авторитет серед громадськості. Сумну звістку повідомили на офіційному сайті міста, передає Бессарабія INFORM.


Олександр Якович Крючок, після закінчення у 1972 році Донецького вищого військово-політичного училища інженерних військ та військ зв’язку, пройшов славетний шлях військової служби від лейтенанта до полковника, який завершив на посаді військового комісара Білгород-Дністровського об’єднаного міського військового комісаріату.

З 2001 по 2006 рік працював на посаді заступника Білгород-Дністровського міського голови з питань забезпечення життєдіяльності міста. Брав безпосередню та активну участь у розробці та реалізації програм соціально-економічного розвитку громади. Саме за його участі були розроблені та втілені проєкти у сфері житлово-комунального господарства міста.

У 2006 році був Олександр Крючок був обраний депутатом Білгород-Дністровської міської ради.

“Олександр Якович був гідним патріотом рідного краю, чудовим організатором та наставником. Він завжди дивував багатьох своєю щедрістю та доброю вдачею. А відданість Олександра Яковича своїй роботі, улюбленій справі здобула повагу та любов городян”, – зазначили у міській раді.

Панахида за Олександром Яковичем Крючком пройде 9 травня о 10.00 за адресою: провулок Одеський,33.

Прощання – 9 травня об 11.30, біля пам’ятника Тарасу Шевченку по вул. Михайлівській,56.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x