“Переважну більшість успішних операцій у ворожому тилу та в рф здійснює СБУ” – Бутусов

0 коментарів 14742 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Переважну більшість успішних операцій у ворожому тилу та в рф здійснює СБУ. Про це заявив журналіст Юрій Бутусов, коментуючи роботу спецслужб під час війни.


Стосовно диверсійної роботи, то переважна більшість успішних (підкреслюю – успішних) операцій у ворожому тилу та в РФ у нас здійснюється силами СБУ. І Кримській міст, і за кількома виключеннями усі найбільш гучні диверсії за останні місяці», – пише журналіст.

Про це він сказав у контексті вираження власної думки стосовно керівника ГУР Кирила Буданова, якого вважає занадто публічним, що може заважати головному призначенню військового керівника.

“З повагою ставлюсь до Кирила Буданова як безстрашного командира групи спецназу, але не розумію його у якості публічного коментатора, оскільки під час війни це не є роботою керівника розвідувального органу. Буданов абсолютний лідер в інтерв’ю, які він дає більше Залужного, Сирського, Малюка та усіх інших війьськових керівників разом узятих. І коли паралельно дізнаєшся від співробітників ГУР про деякі деталі операцій на Зміїному, Енергодарі та на окупованій території, то спадає на думку, що під час напружених бойових дій було б все ж таки краще, якби начальник ГУ МО увесь свій час приділяв якісному оперативному плануванню, і намагався почути підлеглих, а не чергову знімальну групу”, – зазначив Бутусов.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x