Переселенців, які проживають на Ізмаїльщині, запрошують пройти безкоштовні курси та отримати одну з п’яти популярних спеціальностей

1 коментар 13257 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Громадська організація «Дівчата» разом з Об’єднанням організацій роботодавців Одеської області реалізує проєкт «Підтримка ВПО в Україні». Мета проєкту полягає у наданні безоплатного навчання внутрішньо переміщеним особам та соціально вразливим верствам населення. Переселенцям, які проживають на території Ізмаїльського району, пропонують скористатися можливістю пройти безкоштовні курси і здобути одну з п’яти затребуваних в наш час спеціальностей. 


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Управління соціального захисту населення Ізмаїльської РДА.

Проєкт реалізується у партнерстві з міжнародною організацією World Vision та за фінансового сприяння ADH.

Наразі, в травні 2023 року в місті Одеса в очному форматі заплановано навчання по таким професіям тривалістю до 1 місяця:

  • Кухар;
  • Кондитер;
  • Оператор з обробки інформації та програмного забезпечення;
  • Касир торговельного залу;
  • Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування.

Для проходження навчання необхідно обов’язково пройти реєстрацію через форму: https://forms.gle/PJEyoYtiw2F8QkzQ9.

Переселенців, які проживають на Ізмаїльщині, запрошують пройти безкоштовні курси та отримати одну з п'яти популярних спеціальностей

guest

1 Коментар
Старые
Новые Популярные
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Ale Starec
Ale Starec
10 месяцев назад

А сейчас НУЖНЕЕ сварщики, каменщики, штукатуры, вообще ВСЕ строители и ремонтники. А повара-кондитеры-парикмахеры нужнее в МИРНОЕ время!

1
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x