Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь»

0 коментарів 14337 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Біля Аккерманської фортеці, прикордонникам та жителям Білгорода-Дністровського презентували фотовиставку «Нескорений Південь». На заході  були представлені тематичні фотографії, які надали змогу побачити образ прикордонника, який мужньо захищає та боронить нашу державу від ворога. Про подію розповіли у Білгород-Дністровському прикордонному загоні, передає Бессарабія INFORM.


Кожна, з представлених фотографій, має свою історію. Хтось вперше за довгий час зустрівся з донечкою, а хтось після постійних ворожих обстрілів тримає втомлену руку на серці під гімн України. Розчулили всіх і фото зі сльозами матері, яка втратила свого сина в такій безжальній та кровавій війні.

“Це не вигадані моменти, це реалії нашого Нескореного Півдня, який у всі часи був і буде українським. Захисники в зелених беретах ризикують власним життям заради мирного неба та Перемоги”, – зазначили у Білгород-Дністровському загоні.

Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь» Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь» Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь»  Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь» Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь» Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь» Не вигадані моменти, а реальні миттєвості життя прикордонників: біля Аккерманської фортеці відбулася фотовиставка «Нескорений Південь»

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x