На Болградщині увічнили пам’ять захисника Маріуполя – Пантелія Бошкова

0 коментарів 21735 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


9 травня у Кубейському ліцеї, що на Болградщині, відбулося відкриття меморіальної дошки на честь 47-річного Бошкова Пантелія — випускника цієї школи, учасника бойових дій, який рік тому загинув у Маріуполі. Про це повідомили на сторінці навчального закладу, передає Бессарабія INFORM.


Військовослужбовець посмертно нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

На церемонії відкриття меморіальної дошки воїну були присутні керівництво громади, рідні, побратими загиблого, педагоги, учні.

Почесне право відкрити меморіальну дошку надали дружині та сестрі Героя. Усі присутні на заході вшанували пам’ять Пантелія Бошкова хвилиною мовчання та покладанням квітів до меморіальної дошки.

Настоятель храму отець Віталій освятив пам’ятний знак. Присутні помолилися за всіх, хто віддав своє життя за волю та незалежність України та всіх, хто зараз захищає державність та самобутність української землі.

Нагадаємо, Пантелій Бошков загинув 9 травня минулого року у Маріуполі. Бійця ідентифікували за аналізом ДНК та передали рідним, щоб поховати з військовими почестями. В останню путь  Героя провели 7 грудня 2022 року.

На Болградщині увічнили пам’ять захисника Маріуполя - Пантелія Бошкова На Болградщині увічнили пам’ять захисника Маріуполя - Пантелія Бошкова На Болградщині увічнили пам’ять захисника Маріуполя - Пантелія Бошкова На Болградщині увічнили пам’ять захисника Маріуполя - Пантелія Бошкова

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x