Моторошне вбивство в Кілійській громаді – інваліда третьої групи з дванадцятьма ножовими пораненнями знайшли у колодязі

0 коментарів 773793 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В селі Новоселівка Кілійської громади сталося жахливе вбивство. Раніше розшукуваного 40-річного місцевого мешканця, який має інвалідність, знайшли мертвим у колодязі на території подвір’я односельця. Експерти виявили на його тілі дванадцять ножових поранень у різні ділянки тіла. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM”. 


Нагадаємо, у поліцію звернулася тітка зниклого. Вона повідомила, що 22 травня близько шостої ранку він пішов з дому та не повернувся. Телефон перестав відповідати. Також вона зазначила, що її племінник – інвалід ІІІ групи, мав загальне захворювання, та психічні розлади.

На пошуки у село відправилися поліцейські Кілійського відділення. Свідки повідомили, що востаннє бачили розшукуваного близько сьомої ранку разом з 31-річним місцевим мешканцем у нього вдома по вулиці Бессарабській. На момент візиту поліцейських супутник розшукуваного був відсутнім. Проте під час слідчих дій на його подвір’ї було виявлено скинуте у колодязі тіло зниклого зі слідами насильницької смерті. Як з’ясував судмедексперт, бідолашному було завдано 12 ножових поранень в область печінки, шлунку та шиї.

За попередніми даними, чоловіки разом вживали алкоголь, в ході чого почалася сварка.

Підозрюваного – власника будинку – розшукали в місті Ізмаїл. Його затримали патрульні на одній з вулиць. Наразі він перебуває під вартою.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x