Готуй сани влітку: на Ізмаїльщині вже почали підготовку до наступного осінньо-зимового періоду

0 коментарів 17469 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


В Ізмаїльському районі вже почали підготовку об’єктів житлово-комунального, паливно-енергетичного господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2023-24.


Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на інформацію Ізмаїльської РДА.

Сьогодні, 18 травня, в райдержадміністрації відбулось засідання районного оперативного штабу під головуванням начальника Ізмаїльської районної військової адміністрації Родіона Абашева, на якому обговорювалась саме підготовка до осінньо-зимового періоду.

У засіданні штабу взяли участь такі важливі спеціалісти, як начальник відділу інфраструктури, містобудування та архітектури, житлово-комунального господарства РДА, головний архітектор району, представники Служби відновлення і ДП «Служба місцевих автомобільних доріг», АТ «ДТЕК Одеські електромережі», Ізмаїльського УЕГГ АТ «Одесагаз» та представники відокремленого підрозділу «Ізмаїльська станція екстреної (швидкої) медичної допомоги».

Члени оперативного штабу та учасники засідання детально обговорили наступні питання:

  • про стан об’єктів дорожнього господарства в Ізмаїльському районі, планові заходи з підготовки дорожньо-мостового господарства до осінньо-зимового періоду 2023-2024 років;
  • підсумки та проблемні питання проходження осінньо-зимового періоду 2022-2023;
  • планові заходи з підготовки до роботи в осінньо-зимовий період 2023-2024 в умовах загрози порушення безпеки постачання електричної енергії.

За результатами засідання начальник Ізмаїльської РВА надав ряд доручень та роз’яснень відповідно до вимог воєнного часу.

Готуй сани влітку: на Ізмаїльщині вже почали підготовку до наступного осінньо-зимового періоду

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x