Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману

0 коментарів 14607 перегляд

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Вчора у Білгород-Дністровському по вулиці Приморській, 18а сталася пожежа у п’ятиповерховому будинку. Завдяки пильності місцевих жителів та вчасному прибуттю рятувальників, квартиру, що знаходиться на першому поверсі, вдалося врятувати від можливого руйнування. На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Про це повідомляє Бессарабія INFORM.


Про те, що з квартири на першому поверсі йде дим, рятувальникам повідомили мешканці багатоповерхівки.

Співробітники ДСНС, які прибули на місце події, не мали можливості потрапити до квартири, тому що вдома нікого не було. Господар приїхав, коли рятувальники вже вдягли апарати на стисненому повітрі, які призначені для роботи у задимлених приміщеннях. Чоловік повідомив, що вірогідніше за все пожежа сталася у кухні, але під час розвідки, яку проводили рятувальники, знайти осередок пожежі було вкрай важко.

Варто підкреслити, що у квартирі потріскалися вікна, адже всередині приміщення була надвисока температура.

Як виявилося, у одній з розеток, у яку був ввімкнений бойлер, сталося коротке замкнення, внаслідок якого вилка техніки почала плавитись, а гарячий пластик капав на дерев’яну підлогу. Частина підлоги вигоріла, проте найбільшу небезпеку становив газовий балон, який стояв у притул до осередка пожежі.

На щастя, рятувальники запобігли вибуху газового балону, оскільки наслідки події могли бути трагічнішими.

Також, ДСНС-никами було проведено димовидалення, адже їдкий дим піднявся до самого верху багатоквартирного будинку.

Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману Газовий балон стояв поруч з осередком пожежі: ввімкнений у розетку бойлер ледь не наробив лиха у багатоповерхівці Аккерману

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x