Футбольні команди Бессарабії змагалися за першість у турнірі «Кубок відкриття сезону»

0 коментарів 22896 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Шість команд з різних районів Бессарабії взяли участь у турнірі з футболу «Кубок відкриття сезону», що пройшов на території села Струмок Татарбунарської громади. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM» з посиланням на сторінку голови Андрія Глущенка.


Від Білгород-Дністровського району учасниками стали ФК «Татарбунари», команда с.Дельжилер (Татарбунарська ТГ), ФК «Тірас-2500» (м.Білгород-Дністровський) та ФК «Зоря» (Саратська ТГ). Також на турнір прибули командb Арцизської ДЮСШ (м.Арциз) та Павлівської громади (Болградський район).

Переможцем «Кубку відкриття сезону» став футбольний клуб «Тірас-2500», друге місце посіла команда Павлівської громади, третє ‒ ФК «Татарбунари».

Кубками та медалями міський голова нагородив команди переможців, а також кращих гравців, серед яких:  Аргіров Ігорь, Тропанець Федір, Сірий Максим, Сорочан Олександр, Височан Денис, Чаговець Микита, Лавриненко Олександр, Чеботар Артем та Семенов Сергій.

Футбольні команди Бессарабії змагалися за першість у турнірі «Кубок відкриття сезону» Футбольні команди Бессарабії змагалися за першість у турнірі «Кубок відкриття сезону» Футбольні команди Бессарабії змагалися за першість у турнірі «Кубок відкриття сезону»

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x