ДТП у новорічну ніч: справу п’яного винуватця аварії в Ізмаїльському районі, який покалічив пасажира, передали до суду

0 коментарів 18954 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Ізмаїльські поліцейські скерували до суду обвинувальний акт відносно водія, який у стані сп’яніння допустив перекидання мотоцикла і завдав тяжких ушкоджень пасажиру.


Як повідомили в обласному ГУНП, у новорічну ніч у селищі Суворове Саф’янівської громади 31-річний місцевий житель сів за кермо мотоцикла у стані алкогольного сп’яніння і на вулиці Преображенській не впорався з керуванням та допустив перекидання транспортного засобу. Чоловік був з 59-річним пасажиром, який унаслідок аварії отримав тяжкі тілесні ушкодження у вигляді відкритого перелому ноги.

Після досудового розслідування провадження, ізмаїльські слідчі під процесуальним керівництвом Ізмаїльської окружної прокуратури висунули фігуранту обвинувачення у порушенні правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, що заподіяло потерпілому тяжке тілесне ушкодження.

Відповідно до ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України, це правопорушення карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до восьми років.

Обвинувальний акт правоохоронці скерували до суду.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x