Додому їдуть 106 наших захисників: подробиці повернення українських військових з полону

0 коментарів 18468 перегляду

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні, 25 травня, Україна визволила з полону держави-агресора 106 оборонців. Про це повідомляє «Бессарабія INFORM», посилаючись на сторінку глави Офісу Президента України Андрія Єрмака.


Усі полонені воювали на Бахмутському напрямку, там і потрапили в полон, а вже сьогодні  8 офіцерів та 98 солдат і сержантів змогли повернутися до України.

«Вони билися за Бахмут і здійснили подвиг, який не дозволив ворогу наступати далі вглиб нашого Сходу. Кожен з них – герой нашої держави», ─ зазначив у своєму дописі А.Єрмак.

Серед повернених з полону захисників, більше половини вважалися безвісти зниклими, а сьогодні керівництво країни намагається якомога швидше повернути всіх додому, до рідних та близьких. Президент Володимир Зеленський окреслив цю задачу як одну з ключових.

«Всі наші люди будуть вдома. Працюємо над цим далі. І кожен обмін робить нас на крок ближчими до цієї мети», ─ запевнив глава Офісу ПУ.

Крім того, у Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими повідомили, що серед звільнених військовослужбовців 98 належать до Збройних Сил України: з них, зокрема, 21 представник територіальної оборони. Також додому повернулися семеро прикордонників та один військовослужбовець Державної спеціальної служби транспорту.

 

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x