Арцизька громада знову у жалобі: завтра в останню путь проводжатимуть загиблого на Донеччині захисника

0 коментарів 23463 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Захищаючи волю та незалежність України, під час бойового завдання на Донеччині під Мар’їнкою трагічно обірвалося життя 32-річного жителя Арциза, військовослужбовця Збройних Сил України Григор’єва Юрія Андрійовича. Сумну звістку з фронту повідомив міський голова Арциза Сергій Парпуланський, передає Бессарабія INFORM.


“На жаль, Україна втратила ще одного патріота і свого захисника. Гірко, що сьогодні кращі з кращих віддають життя заради того, щоб ми мали мирне небо над головою. Завтра, 18 травня відбудеться церемонія прощання з Героєм у його рідному будинку за адресою: вул. Лугова, 163 (Глинка).
Прошу усіх небайдужих мешканців взяти участь у церемонії прощання, утворити живий коридор шани на останньому шляху нашого Героя Юрія Григор’єва”, – зазначив мер.

Живий коридор шани планують розпочати о 9:00 від Арцизької лікарні вздовж вул. Добровольського, далі – Будівельників – Соборної – Свободи до будинку загиблого по вул. Лугова 163 та о 12:00 від будинка до місцевого кладовища Глинки, де відбудеться церемонія поховання.

Щирі співчуття рідним і близьким Героя.

Арцизька громада знову у жалобі: завтра в останню путь проводжатимуть загиблого на Донеччині захисника

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x