Як Одещина пережила найскладнішу за всю історію зиму: підсумки від ДТЕК “Одеські електромережі”

0 коментарів 15255 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Генеральний директор ДТЕК Одеські електромережі Дмитро Григор’єв розповів про основні підсумки найважчого осінньо-зимового період за всю історію України.


За словами гендиректора, енергетики підготували Одесу та область до зими, відремонтувавши понад 1 тисячу енергооб’єктів та 1,5 тисячі кілометрів ліній електропередачі.

Протягом осінньо-зимового періоду було ліквідовано більш, ніж 37 тисяч аварій на мережах, в тому числі 72 масштабні – внаслідок ракетних атак.

Крім того, співробітники ДТЕК шість раз підіймали енергетику області з нуля та відновили електропостачання для 1 млн клієнтів.

“Над забезпеченням надійної роботи мережі та ремонтами цілодобово працювали 206 бригад енергетиків. Через ракетні обстріли на Одещині протягом опалювального сезону 58 разів відбувалися екстрені відключення світла та утворився дефіцит електричної потужності. Ми створили графіки погодинних відключень. Це дозволило врятувати енергосистему країни та не допустити більш масштабні руйнування. Такі графіки стабілізаційних відключень застосовувались в області 96 днів”, – розповів керівник.

Як відзначив Дмитро Григор’єв, через війну та відключення світла збільшилась кількість звернень до компанії: надійшло 2,4 мільйони електронних звернень та дзвінків. У цей же період роком раніше було 1,1 мільйон. Щоб обробити таку кількість звернень, було під’єднано ще 50 телефонних ліній та додатково вивели на чергування 65 операторів;
кількість користувачів чат-ботом компанії зросла на 45% – з 215 до 375 тисяч, відвідування сайту збільшилося майже в 3,5 рази – з 2,1 до 7,1 мільйонів.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x