Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок

0 коментарів 22599 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Сьогодні вранці у селі Шабо Білгород-Дністровського району сталася пожежа. Житловий будинок палав, поки на допомогу не прийшли рятувальники. За попередніми даними, пожежа сталася через коротке замикання електроплити. Білгород-Дністровські рятувальники встигли успішно врятувати будинок від знищення вогнем. Про це йдеться у допису прес-служби ГУ ДСНС України в Одеській області.


Як розповіли у звіті, о 09:58 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в селі Шабо, по вулиці Центральна.

Вогнеборці за лічені хвилини прибули на місце події та встановили, що палає житловий будинок.

Близько пів години знадобилось рятувальникам для повної ліквідації пожежі. Завдяки оперативним діям вогнеборців вдалось не допустити поширення пожежі на сусідні будівлі.

Загиблих та постраждалих немає. Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електричної плити.

Від ДСНС залучались 1 одиниця техніки та 6 рятувальників, від місцевої пожежної команди «Шабо» 1 одиниця техніки та 3чоловіка особового складу.

Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок Вранці у Білгород-Дністровському районі палав житловий будинок

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x