Раніше 6 ранку в храмах робити немає чого: в Одеській області офіційно оголосили порядок служби на Великдень

0 коментарів 40095 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Мешканцям Одеської області офіційно пояснили, як відбуватиметься великодня служба в храмах та чи буде комендантська година. Тож на Великдень продовжує діяти комендантська година з 00.00 – до 05.00. Святкові служби у всіх храмах розпочнуться о 6 ранку, після чого почнуть освячувати великодні кошики. Про це повідомили у Одеській ОВА.


Враховуючи те, що зазвичай Великодні богослужіння здійснюються вночі, якраз у той період, коли діє комендантська година, в Одеській ОДА зазначають, що питання щодо відміни комендантської години на Великдень не розглядається. То ж комендантська година на Великдень продовжує діяти як і раніше, з 00.00 до 05.00.

“Представники релігійних громад та настоятелі храмів Одещини повідомили, що всі Великодні богослужіння розпочнуться 16 квітня о 6 ранку. Тож відповідно їх початок відбудеться вже по завершенню комендантської години і всі віряни матимуть можливість безперешкодно дістатись до храмів”, – йдеться у повідомленні.

В Одесі міськелектротранспорт розпочне свою роботу 16 квітня з 5.15-5.30 (в залежності від маршрутів), маршрутні автобуси вийдуть на лінії з 5.30-6.00.

Мешканців Одеси та Одеської області, усіх гостей нашого регіону просять дотримуватись режиму військового стану та перш за все дбати про власну безпеку.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x