Призначено нового керівника Головного управління Національної поліції в Одеській області

0 коментарів 43929 переглядів

Ви можете обрати мову сайту: Українська | Русский (автоперевод)


Новим керівником Головного управління Національної поліції Одещини тимчасово призначений Іван Жук. Раніше він очолював правоохоронців на Миколаївщині, Полтавщині та Київщині. Про це повідомляє “Бессарабія INFORM” з посиланням на офіціальне повідомлення ГУНП. 


Полковника вже представив колективу начальник Департаменту кадрового забезпечення Національної поліції України полковник поліції Сергій Кобець в якості тимчасово виконуючого обов’язки начальника.

Ось якими словами звернувся Жук до підлеглих.

“У цей нелегкий для України час я хочу, щоб всі підрозділи поліції Одещини згрупувалися і зробили максимум для того, щоб кожна людина почувалася у безпеці і відчувала, що поруч завжди є поліція, яка прийде на допомогу. Обов’язок кожного поліцейського, від рядового до начальницького складу, – забезпечувати правопорядок і миттєво реагувати на всі звернення громадян”, – зазначив новий очільник поліції регіону.

Попередній начальник, Микола Семенишин, іде у відставку.

У біографії нового керівника зазначено, що Іван Жук прийшов працювати до міліції у 2003 році, починав кар’єру із дільничного Центрального РВВС Миколаєва. У 2009 році він почав працювати заступником начальника райвідділу міліції з громадської безпеки.

У 2018 році Іван Жук був призначений керівником Новоодеського відділу поліції Миколаєва. У березні 2020 – очолив Кременчуцьке районне управління поліції головного управління національної поліції в Полтавській області. Потім Іван Жук став начальником Солом‘янського управління поліції Києва.

Також з відкритих джерел відомо, що Іван Жук є братом екс-народного депутата від Партії регіонів Миколи Жука, який вийшов з фракції у 2014 році.

guest

0 коментарів
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
0
Поділіться своєю думкою з цього приводу в коментарях під цією новиною!x